Sociaal & Duurzaam

Sociaal & Duurzaam -

Pieter Beeldman heeft voor de komende vier jaren afscheid genomen van de gemeenteraad

Op dinsdagavond 27 maar jl. werd afscheid genomen van de vetrekkende raadsleden van de gemeenteraad van de gemeente Zuidplas, waaronder Pieter Beeldman. Pieter was de afgelopen vier jaren raadslid namens de 2-persoonsfractie van de PvdA/GroenLinks en heeft zijn raadslidmaatschap vol overgave verricht. Hij was o.a. de krachtige fractiemotor voor de onderwerpen in het sociale domein (zorg, welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, opvoeding, inburgering enz.) enĀ  duurzaamheid. Pieter heeft zijn raadslidmaatschap vol overgave beleden en kiest voor de komende vier jaren voor zijn gezin en het werk bij Rijkswaterstaat.

Tijdens de avond was er voor fractiegenoten gelegenheid om hun scheidende college toe te spreken. De toespraak van Johan Helmer kunt u via de hieronder gegeven link beluisteren.

Toespraak bij vertrek Pieter Beeldman uit de gemeenteraad

Category: In de Media