Sociaal & Duurzaam

Sociaal & Duurzaam -

Start campagne, publicatie verkiezingsprogramma

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van PvdA/GroenLinks heeft lijsttrekker Johan Helmer het startsein voor de verkiezingscampagne gegeven. Hij keek terug op de succesvolle eerste raadsperiode van de combinatie van beide partijen. Vooruitkijkend ziet Helmer een nieuw team dat de komende raadsperiode kundig en met volle kracht het zo specifieke groen getinte sociaal democratische geluid zal laten horen. 

Nieuwjaarsspeech Johan Helmer

PvdA/GroenLinks zal de campagne ingaan met opnieuw een breed sociaal en duurzaam programma. 

 IMG_0344

Verkiezingsprogramma 2018-2022

Nieuw is dat hierin zo veel mogelijk die punten beschreven zijn waarin PvdA/GroenLinks zich zal onderscheiden van andere partijen. Tijdens de campagne zullen twee speerpunten extra belicht worden; het behoud van de open, groene Zuidplaspolder (geen vijfde dorp) en de aanpak van de armoede in Zuidplas (iedereen doet mee).

Naast Helmer wordt de top van de lijst gevormd door Martin Damen, Jacques Bovens en Marieke Schuurman. De volledige kandidatenlijst is hier te vinden

kandidatenlijst 2018-2022

 

Category: In de Media